2012. december 11., kedd






Bohém színek a hajadon
            (szexi, így nem maradsz hajadon...)







 A legtöbb divatblog és lap azt írja, hogy a szürke telet és az ugyancsak ilyen színű hétköznapokat dobjuk fel színekkel, például színes, egyedi kabáttal. No de, mit tegyünk, ha legtöbb alapdarabunkhoz nem menne egy feltűnő kabát? Hát, akkor legyen színes a hajunk!

Az alap színű hajfestés után a nők valami többre vágytak. (Mikor nem?) Így a kísérletezőkedvűbb nők a hippi korszak idején egy-egy tincsüket  beszínezték. Majd a 90-es, kétezres években a melírozás lett nagy divat. A barna hajak szőke tincseit egy idő után már olykor vörösre is festették. Voltak olyan szemspirál formájú hajszínezők melyekkel otthon végig lehetett simítani a tincseket, majd másnap kiöblítettük és már alig volt nyoma.















Egyébként biztosan mindenki emlékszik, hogy a szilveszterre kapott színes haj spray-k milyen bohókásak voltak, valamint a színes parókák az évbúcsúztatók után biztosan meghozták a kedvet ehhez a viselethez is.

Így a színek ma már kifejezetten divatosak! A nyár elejével jöttek be a divatba igazán, és azóta nem is mentek ki... Sőt az ombre megjelenésével egy igazán laza és szexi frizurát kaptunk!



Először furcsának tűnt, de minél többet nézem, annál jobban tetszik!



Nagyon jó! Vaú!


Ez pedig egy finomabb, a régi vörös tincsek helyett.


  Szöxi!



 A teljes színes hajakkal már fenntartásaim lennének. Nagyon merészek, nagyon egyedi és vagány stílusú emberekhez tudom csak elképzelni.

 Katy Perry mondjuk pont ilyen, hiszen egyedi stílusú és vagány énekesnő... De ezzel a frufruval olyan nehezen békülök ki. Olyan érzésem van, mint mikor a régi számítógépes öltöztetős játékok során a hajat nem illesztették rendesen a fej, a homlok vonalához...


 Cirkuszi, de jó! Extravagáns!

















Amivel érdemes vigyázni a színes hajnál:



Nehogy Tokiohoteles kinézetünk legyen.

Ne melír legyen, inkább ombre! Ne tincseket színezzünk be, "olcsó" hatása lesz...
 Sokkal jobban ügyeljünk a lenövésénél, és a milka lila színt sem érdemes túlzásba vinni, bőven elég a végére, mint, ahogy azt fentebb láthattátok.

P!NK divatba hozta a színes hajat, de ma már szerintem ő sem festetné be ilyenre. És a szőke melír se jó választás. Elégedjünk meg azzal, hogy színes a hajunk.












Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ha csak nem az emo stílushoz tartozik valaki, nem tetszenek a vastag tincsek, amik színesek...



















Milán szerint nagyon szexik és egyedik tudnak lenni a szépen megcsinált színes hajak. De elmondta, hogy sokan nem tudják, hogy különösen oda kell figyelni az ápolásukra. Színvédő termékeket mindenképp használjunk és tartsuk szem előtt, hogy nem annyira tartósak, mint a "sima" festékek!







És ezzel a képpel zárnék, ami szerintem tök bohém! És abban, hogy valaki ilyen laza és szexi színes hajakat be merjen vállalni első és legfontosabb, hogy bohém legyen. 

*A hajunknak ki kell fejeznie személyiségünket!*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése