2013. március 30., szombat



Esküvő szezonra fel!

Bár egyelőre hihetetlen, de nem sokára beköszönt a tavasz!
A tavasz és a nyár pedig amellett, hogy a fülledt hangulatot, kései naplementéket
és a féktelen bulizásokat hozza magával, az esküvők többségét is ekkora időzítik. 

Még szép, hiszen ekkor lehet a szabadban a legjobb képeket csinálni. Ekkor lehet a legszebben kivágott, sliccelt, pánt-nélküli ruhákat felvenni, s ekkor áll a bőrszínen a legjobban a fehér szín is. De mi a helyzet a hajjal?


A fodrászt, sminkest is érdemes már a tavasz előtt, esetleg tavasszal kiválasztani, nehogy a kedvenc hajmesterünk éppen már foglalt legyen. A szervezkedés időszaka amúgy is stresszes, sőt. Ilyenkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak nekünk lesz esküvőnk a nyáron. (Ez persze nem probléma, hiszen ilyenkor nem baj, ha kicsit úgy érezzük, körülöttünk forog a világ.) Érdemes tehát időben lebeszélni a fodrászunkkal az időpontot, sőt már a frizurákat is előre átnézhetjük vele, hogy ha esetleg még kellene növeszti valahol hozzá, vagy előre úgy formázni, vágni erre legyen lehetőségünk 1-2-3 hónap alatt.


(Nem mellékesen a fodrászok is mennek nyaralni, esetleg nyári-showkra, amit már nagyjából ők is tudnak ilyenkor, így egyeztethetitek naptárjaitokat.)

Érdemes több katalógust, divatlapot átnézni és ezeket megmutatni neki, hogy lássa Te mire gondoltál, és ahhoz képest az ő ajánlatai, amiket a fejformádhoz, hajadhoz igazítana mennyire passzolnak össze.


Ha végül sikerült egyeztetnetek időpontot, mindenképp legyen pár próba kör a nagy nap előtt, amikor is kísérletezhettek a frizurákkal. Feltűzött, félig feltűzött, bongyori, göndör, hullámos, lágy, vad, új szín stb. Érdemes több fazont is kipróbálni, talán még azt is, amit először nem gondoltál volna magadnak, hiszen a legjobb formádra törekszik a fodrász is. 

Arra is gondolj, hogy a hajad és a sminked is passzoljon, majd persze a ruhád és az egész esküvői stílus egybe legyen. Ha a haj merészebb lehet a sminked kontrasztos, így egy kicsit romantikusabb, s így az összhatás nem lesz sem túl hétköznapi, sem túl extravagáns. (Az nem jó ha látszik, hogy erőlködtél, hogy minden erős és sok[k].)


A HEAD OFFICE-ban Milánék csapata is mindent elkövet azért, hogy a NagyNapot, sőt az előkészülő napokat is pozitív élményként éld meg! Pezsgővel és zenével, a töretlen jó kedvükkel és kreatív ötleteikkel készítenek fel, készítenek el Téged, hogy valóban tündökölj! Sőt, a smink is készülhet itt közben, amiben szintén vannak NagyNapot megelőző konzultációk, próba sminkek.


Ha még nincs is nyárias, esküvős, kabátnélkülis, rövidnacis, fülledt, bulizós hangulatod, akkor sincs baj. A közelgő tavasz és a divatlapok nézegetése reményre ad okot. Nézelődj a magazinokban, a honlapokon, s ha az idő is engedi indulj felfedező útra. Addig pedig nézelődhettek ezen a honlapon is: SzelenceEsküvő, a szervező és Milán közös munkáját is megtekinthetitek itt a képek között bővebben, mely a télies idő ellenére, igen kellemes, meleg hangulatot áraszt. 



Legyen csudi jó tavaszotok, felejthetetlen esküvőtök, csodálatos külsőtök! S, bár az első kettőhöz sok befolyásoló tényező kell, az utóbbiban mi tudunk Nektek segíteni! Csak jelentkezzetek be hozzánk időben! :)


Köszönjük szépen a napot NEKTEK!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése